white whit diamond

Igår gjorde jag mina naglar,det var ett tag sen. Det är några som har ställt frågor angående mina naglar, om varför jag inte har stylat mina naglar på sistonde. Det är så att jag har inte haft tid att sitta och pyssla om måla mina naglar. Plugget tar så himmla mycket tid, men igår så fixade jag dem medans jag kollade på film. 

No update

Hello, som ni märker så har jag inte uppdaterat bloggen i helgen. Det beror på att igår så vilade jag och kollade på filmer hela dagen. Jag var så trött eftersom det var en fest/middag i lördags. Ecuadorianska konsulaten, en kändis och flera andra var hemma hos mig. Idag kommer det finnas en event hos den ecuadorianska ambassaden, men jag kan tyvärr inte närvara, men det kommer fler ^^
 
ps. jag har gjort mina naglar igår så jag kommer visa resultatet senare. 
 

Lång dag... Äntligen fredag

Hej allihopa, idag var det en lång dag för mig. Jag hade en presentation om Pesten i historia lektionen och senare hade en liten läxa i svenskan och därefter labb i fysiken, men det är inte allt, jag hade även en liten skype samtal med Nancy Richardson Fisher, författaren av boken Pandora's key. Så nu ligger jag i min säng och ska läsa lite och senare göra klart min lab rapport.
 

Skolfotografering

Jag ska just nu har skolfotografering. Jag och klassen väntar bara på att fotografen ska komma ^^
 
 

Replay


Fredag !!

Har nyligen kommit hem efter en lång dag i skolan. Jag ska nu äta en ärlig mat som min mamma har förberett. Varje fredag gör min mamma fisk, lax, för min skull men idag blev det en annan slags fisk.
 

Fysik-Labb

Jag är i skolan just nu och har fysik, labb. Nu undrar säker på varför skriver jag ett inlägg istället för att plugga. Eftersom vi har labbration så har vi delats in oss i fem grupper. Medans de andra grupperna har labb så måste resten läsa instruktionerna och vänta på deras tur. Jag är i grupp fem så jag måste vänta lite, just nu är grupp ett och två i klassrummen och labbar.
 

Blir ett barn igen...

Sitter nu och äter en Safari yogurt... Det var ett tag sen ^^ ♥
 

ear cuts

Kom hem för mer än en halvtimme sen. Jag sitter och chattar med min syster via KIK. Hon kommer hem på fredag. Jag kommer förmodligen hämta henne i Arlanda, så kul ^^
 
Kommer ni ihåg när jag hade köpt några saker från style by tyra, som tyvärr inte finns längre. Jag har nämligen inte använd alla smycken ännu. Jag sitter och provar ett av de, min ear cut som ser ut som en orm. Jag kommer gå till skolan med uppsatt hår på sidan. Vad tycker ni ??
                         

Garu ♡

Ioanna var i Grekland förra månaden och kom hem med några saker till mig och min syster. En av de var de här söta örhängen. Älskar Pucca och Garu. !! Tack Io, de är supersöta  ^^

Elements


Mot härnosans

Jag sitter i bilen just nu och är på väg till härnosans. Min syster kommer att bo där i ev hel vecka så hela familjen åker med för att lämna henne. Hon stannar där eftersom hon pluggar (på distans) teckenspråk och måste en gång i månaden stanna i skolan för att plugga med lärarna. 
 
Jag kommer hem sent, runt ett på morgonen.  

Konstigt väder

Visst så är vädret jobbigt i dagsläget. Varje morgon när jag vaknar vet inte vad jag ska ha på mig, så otroligt jobbigt. Kommer hem med jackan i handen. 

Hello kitty ♥

När min syster var i LA. så köpte hon massa saker till mig. En av de är denna söta datorväska som jag använder till skolan. Den är perfekt, både söt och fin. Det jag älskar mest av allt är att hello kitty har på sig en dräkt som påminder om Skottland. Gud vad jag saknar Skottland !
 

Sovmorgon

God morgon, Idag är det äntligen fredag och jag ska nu gå till skolan och ha Historia, Svenska och Fysik. Jag har sovmorgon idag eftersom matten har flyttat till måndagar. Hoppas alla får en bra dag och en härlig helg ^^
 

iPhone 5s och 5c

 Igår kväll lanserades den nya iPhone 5s och iPhone 5c. Det som är speciell med denna model är att du inte behöver något kod för att låsa upp den, allt den behöver är ditt fingeravtryck, så coolt
 
Förutom dom lyxiga exklusiva färgerna som svart, guld och silver har dom har även släppt en annan variant i olika färger, nämligen iphone 5 C . De är söta men ser lite plastiga, enligt mig. Men jag tycker att man ska sträva efter om hur bra en produkt är och inte hur den ser ut eller hur mycket den kostar. Det finns nog ingen skillnad mellan de, förutom priset och utseendet.
 
 

92 dagar kvar ...

Sitter och fixar ett omslag till kalendern som min pappa köpte till mig för några veckor sedan. Och så ska jag nog göra en liten mapp innanför som man kan lägga in bilder. Jag lägger upp bilder på hur kalender blev senare, förmodligen överimorgon.  
 
På tal om kalender och dagar så kan jag berätta att jag åker till Ecuador under december månad, om exakt 92 dagar. Det kommer vara min första gång jag firar julen, nyår och födelsedag i ett annat land. 

As dead as it gets

Jag fick i måndags boken som jag hade beställt, jag har nu hunnit läsa de första sidorna eftersom jag har fortfarande en skol bok (Pandora's key) kvar att läsa. Men jag kan hittills säga boken är riktigt bra och att jag rekomenderar den verkligen. Boken heter As dead as it gets och är fortsättningen av novellen Bad Girls don't die av Katie Alender. Jag la upp en bok-trailer nedan ^^
 

Watching movie

Jag kon nyligen hem från skolan och jag ska nu sätta mig i gården med min syster och kolla på en film.
 
 

Rast

Sitter och kollar på the Big Bang theory tills lektionen ska börjar. Jag börjar webbutveckling klockan 12.50, så jag hinner kolla på två serier. 


Webbutveckling

Hola, jag är I skolan just nu och har webbutveckling. Jag sitter sysslolös i klassrummet och går igenom gammla saker som jag redan vet. Jag slutar om 20 min. 

You are beautiful


Happy birthday

'     


Mr. President Barack Obama

Hej allihoppa, som ni säkert vet så är Presidenten Barack Obama på besök och kommer visas i Tv4Nyheter dygnet runt. Obama är en av de första politiska ledare som utnyttjat att ett av de viktigaste instrumenten i ledarskapet är förmågan att inspirera. Obama är nog en av mina största inspirationer, han är jordnära, en bra far och man. Jag skulle uppskatta om folk inte skriver onödiga kommentaren här eftersom jag inte vill diskutera med ignoranta människor. Jag såg på nyheterna att folk strejkar och demostrerar på gatorna. Låt oss istället inspireras av Obamas besök, men också vara stolta över vår egen politiska tradition.

 
Den biten jag älskade mest var hans besök till Stockholms synagoga 
 

Idag:

10.10  Air Force One landar på Arlanda. Välkomnas av bland andra utrikeminister Carl Bildt. Konvoj till Stockholm via USA:s ambassad.
12.40  Möte på Grand Hôtel med amerikanska Sverigeambassadören Mark Brzezinski.
13.20  Ankomst Rosenbad. Bilaterala samtal med Fredrik Reinfeldt.
14.30  Presskonferens Bella Venezia.
15.30  Besök Raoul Wallenberg-minnesplats.
16.30  Besök KTH.
19.15  Middag med de nordiska regeringscheferna.

Torsdag:

09.30  Besök på Kungliga Slottet. Konvoj till Arlanda.
10.25  Air Force One lämnar landet.


Love 21

Jag älskar blusen min syster köpte till mig från Forever 21, Älsar färgen och kragen, jag är inte så färgglad av mig när det gäller kläder men denna gång gjorde jag ett undantag ^^

Ansökan till högskoleprovet

Hola, jag har idag pratat med SYV och fick veta att jag måste göra några omval, inte roligt att få höra. Jag hade hoppas att jag hade fel. Men jag kommer få besked om det på torsdag morgon. 
 
En annan sak är att jag har ansökt/anmält mig till högskoleprovet. Det kommer att ske 26 ocktober. Hoppas det går bra ^^
 
 

Colorful

Dessa klackar är bland de finaste jag någonsin ägt. Kvalitén är super och skorna är hur sköna som helst på fötterna! Det bästa av allt är utseendet och designen som är en perfekt blandning mellan söthet och ellegans.

Love more


RSS 2.0