Staying strong

Boken jag beställde är Demi lovatos bok, Staying strong. Demi berättar att hur hon har klarat sig och hur hon försätter nu efter rehab. Jag ska börja läsa den i min födelsedag, 1 januari eftersom det är vad första sidan handlar om. Det är nästan som en dagbok, jag ska läsa den varjde dag under hela 2014, alla 365 dagar. 

Paket

Jag har nyligen kommit från posten och hämtat upp mitt paket. Jag har beställt två böcker och första har nu anlänt. Jag tror att min andra kommer hem direkt till mig. Jag vissar senare upp vilken bok jag har köpt, själv vet inte jag om vilken av båda ligger i paketet. 

School

Hola, jag är just nu på väg till skolan. Jag kommer bara ha två lektioner idag, matte och programmering :D


Countdown

Det är bara 19 dagar kvar till att jag åker till Ecuador och 38 dagar till min födelsedag. Det gäller att hålla ut och plugga hårt nu innan jag åker, måste göra otroligt många inlämningar och redovisningar så att jag inte hamnar efter. Jag kommer trots allt vara borta en helt månad. Denna gång blir det inte tre månader utan bara en månad, jag kommer fira julen, nyår och min födelsedag i Ecuador ! ^^  Why ?

Hej allihoppa, jag skulle idag kolla mitt resultat från högskoleprovet, och gissa vad ?? Det är något problem med deras server och jag kan inte se mitt resultat, typisk !! Jag som väntade så länge på denna dag :(

Glass under matteprov

Jag är just nu på väg hem från skolan. Jag hade matteprov idag på kapitel fyra och fem sista lektionen. Min mentor kom till vår mattelektion med glass. Jag valde magnum (strawberry white crumble), som hade inte smakat den förut, så god den var ^^. Jag åt min glass på vägen hem, år inte i mattelektionen eftersom jag var så koncentrerad på proven ^^
 

All of me


Sick

Hej allihoppa, jag har inte uppdaterat bloggen på tre dagar. Anledningen är att jag blev fruktansvärt sjuk i torsdags. Jag var dessutom ledig den dagen från skolan, fail att bli sjuk på sin lediga dag och dagen innan fysik-prov och missa den när jag egentligen inte borde göra det. Jag reser om några dagar och vill inte ta på mig omprov eller något sånt. Denna månad kommer vara stressigt, måste göra prov och inlämningar förre mina klasskarater. Jag är fortfarande sjuk och mår inte bra men hoppas jag kan gå till skolan på måndag. 
 

School

Jag är på väg till skolan just nu, jag kommer att ha engelska, matte , webbutveckling och programmering. Vi ses senare ^^

Pluggar...

Jag sitter och pluggar i mitt rum med min syster. Hon gör sina läxor i teckenspråk och jag gör mina inlämingar i Historia 1a1.

The heat

OMG, säger jag bara... jag kollade på the heat igår kväll med min syster och vi skrattade tills vi grätt floder. Jag rekomenderar stark den här filmen.  

Party

Här kommer det tre bilder från festen. tyvär tog jag inte med mig min kamera och jag har ännu inte fått mitt nummer så att jag kan aktivera min iPhone 5s, kommer kunna göra det förmodligen imorgon eller på tisdag. De två första bilderna är tagna av Gosia's mobil, och den sista från io's mobil. Det var en awesome fest, fick träffa några gamla klasskamrater och vänner, så underbara. För er som undrade så var jag utklädd till Esmeralda, haha ^^

Party

Idag kommer en gammal vän, nigina, ha sin 18-fest/halloween fest. Jag kommer åka till Ioanna och och byta om/klä ut mig och därefter kommer Aynur och hämta upp med sin bil. gissa vad jag kommer gå klä ut mig till ?? Tips: Disney karaktär, har mest lila på sig samt bär guld smycken.
 

iPhone 5S

Här kommer det två bilder på min iPhone 5S som jag köpte igår i täby, apple store ^^. Jag tycker det är lite kul att min första iPhone skulle vara det sista modelen. Jag har ju gått runt med min Nokia som jag köpte för ett par år sen och min ipod som jag fick av mina föräldrar förra året.
 
                                                          Det senaste äpplet ^^

RSS 2.0