She's not me ...


Skärtorsdagen

Hola! Hur har era dag varit? Jag har nyligen chattat med några gamla vänner från högstadiet. Vi kommer träffas på tisdag nästa vecka under lovet, can't wait! Jag har inte sett de på snart ett år :(


Michael Jackson - Cirque du soleil

Här om dagen funderade jag om jag hade publicerat sakerna/sovenier jag köpte när jag var och kollade på Michael Jackson, Cirque du soliel. Jag kollade runt bloggen och såg att jag inte hade gjort det, ber om ursäkt för det. Ni får tacka en läsare som skrev och frågade om hur det var och om jag hade köpt något, vilket jag självklart gjorde ^^
 
                                                           Köpte en T-shirt, väska och keps

biltur

god kväll, jag sitter just nu i bilen med min syster och hennes vän


Pankakor

God dag! Jag vaknade för två timmar sen och åt frukost för en timme sen, det blev pankakor!! ^^. Just nu sitter jag i köket med min syster och fixar lite och kollar upp låtar som hon kan ha idag på hennes danslektion.
 
 

Programfördjupning och individuella val

Hej allihopa, jag kom hem för några timmar sedan. Just nu sitter jag och läser valkatalogen inför mina individuella val och programfördjupning som jag måste göra, med det är ju så svårt att välja för det finns så massa saker jag vill plugga.


Me x4

Hello, hur mår ni allihopa? Idag har det varit en vanlig och ganska lång dag, skulle gå till dansträningen idag men jag har mycket plugg. Jag är iallafall glad att det är snart lov ^^


Mandinga- Papi chulo


DREAMCATCHER

En av mina finaste saker jag har i mitt rum är denna drömfångare som jag köpte i Ecuador för två år sedan. Älskar fjädrarna och Indianen som finns i mitten ^^ 

Tips om appar:

 
 
SOCIALA MEDIER:
kik: En app där man kan chatta med varandra utan kostnad.
Twitter: Där man snabb kan upptadera sin twitter eller se andras twitts.
Instagram: Där du kan både redigera och publicera dina bilder.
Streamzoo: Samma sak som intagram, igen stor skillnad... 
 
SPEL
HayDay: En litet spel där man tar hand om sin egen farm men massa djur.
fun Run: Du tävlar med andra om vem som kommer fram till mål. Du kan hindra andra att komma före med dina föremål som uppkommer under tävlingen.
Road trip 2: Du väljer en bil och försöker köra dig fram i olika kostiga banor.
Quiskampen: En liten frågesport där man kan tävla med dina vänner.
Gangnam school: Där PSY ska dansa sig fram till mål medans hinder och annat kommer i vägen.
Badly drav: En liten bubbla ritar personer, karaktärer, kändisar och du ska försöka gissa om vem det är.
4pix1word:  Den kommer fram fyra bilder och du ska gissa vilket ord alla fyra bilderna har gemensamt.
Fix-it: Röjar ralf tar sönder fönstrerna från hotellet och du, Felix, ska laga fönstrerna medans röjar ralf försöker hindra dig från att fixa.  
Tempelrun: Du väljer en gubbe, berorende på vilken nivå du är på, och ska springa utan att ramla av banan eller snubbla på en stock. Du får poäng och pengar, hur mycket beror helt på hur mycket du springer.
 
ÖVRIGT:
LG tv remote: En fjärkontrol för alla LG smart och 3D tv.
Relievos: Gör dina egna bilder till 3D.
violin Turner: Använder denna app för att stämma min violin.
BBC News: läser nyheter.
IQ test: Se hur hög din IG test är.
MakeupBooth: Sminka och lär dig hur man sminkar och vilka färger du passar i.
InstaWether: Fixa dina bilder med att lägga till vädret (hur många grader det är) och plats.
9gag: En rolig app där det finns massa roliga bilder.
 
HÄLSA OCH TRÄNING:
Beauty Tips: Ger dig massa skönhetstips.
Exercism Timer: En Timer på när du ska träna, själv använder jag den när jag kör tabata.
Sleep Time: Denna app säger till dig när du ska sova och är samtidig en väckar klocka.  
 
 
SKOL/ UTBILDNING
Shema: Där du snabb kan kolla din skolschema utan att behöva gå in på sin skolas hemsida, det finns shema från flera olika skolor och gymnasiet.
Free GraficCalc: En grafräknare för dig som läser matte, både snabb och enkelt att använda.
MyHomeWork: Samla alla dina läxor/prov på ett och samma ställe, denna app hjälper dig att hålla reda på om du har prov eller om du har ett projekt som måste bli klar. Denna app är ungefär som din kalender.
Calculator: Denna app är en liten miniräknare, det speciella med denna miniräknare är att du kan själv rita med ditt finger dina tal, ekvationer osv.
ikörkort: Hjälper dig att klara körkorttestet, för dig som är på väg att ta körkort.
iFormulas: Har alla dina matte formler insammlad i en ställe. Behöver inte längre leta i matte boken om du glömer en formel.
Fysik 1: För dig som pluggar mycket fysik så rekomenderar jag denna app. Den har alla formler och information om allt som har med fysik att göra. Från Newtons lagar till kärnfysik.
Notebook: Där du snabb kan komma till dina Worddokument.

Utgång

Hej allihopa, jag har nyligen gjort mig i ordning och är nu på väg till bilden. Jag är på väg till en fest, där possessed dance crew kommer uppträda. Jag lägger upp bilder senare ^^

 


The impossible

Har nyligen kollat på The Impossible - en film som handlar om de fruktansvärda händelserna som utspelade sig under den omtalade tsunamivågen, julen 2004. Handlingen är baserad på sanna historier från ett antal familjer och människor som befann sig mitt tsunami-vågens dödliga förödelse. Genom filmens gång får man följa en småbarnsfamilj och deras hårda kamp för överlevnad, men också hur främlingar från världens alla hörn hjälpte och stöttade varandra för att klara sig tillsammans.

Jag rekommenderar verkligen att ni går nu på bio, nu när det är helg. Det är en tung film som verkligen skär i hjärtat, särskilt eftersom man vet att allting har hänt på riktigt.


African swagger


Pluggar

Sitter i mitt rum alldeles ensam och pluggar Matte, Engelska, Fysik och Idrott, men inte samtidigt självklart, haha. Jag har massa saker som ska vara klara nästa vecka, men jag är inte sen med något åtminstonde. Men på tal om något helt annat Imorgon kommer en tjej, Ramona, till mitt gymnasium och ska lära ut streetdance imorgon, så kul !
                                              Ses senare, måste fortsätta plugga ^^
 

Panda & Hello Kitty

Hello !
Idag är det sista dagen på lovet, hoppas ni har haft det roligt. Jag jobbade hela veckan och kommer förmodlingen jobba på påsklovet också. Jag älskar ju Teknink, och samarbeta/jobba för Microsoft. 
 
Jag såg att vissa av er har lagt märke till min nya panda skal, jag köpte den och ett annat skal i fredags. Jag bestämde mig att köpa två skal eftersom jag var så utråkad på mitt gamla skal. Jag köpte två söta skal i hötorget, en Panda och en Hello kitty skal ^^
 

Stockholm

               Det första vi gjorde var att äta, jag valde självklart kinamat. ^^
 
                                 Vi passade på att köpa några snacks i hötorget.
 
 
 
                             Älskar att gå runt stan, särkilt när det är mörkt ute ^^
 

Espresso house

       Just nu är jag i expresso house och dricker chai latte och vilar, har haft en lång dag. Bilder på dagen kommer senare, tog några snabba bilder på stan.
 

Work...

God morgon, just nu sitter vi och kollar igenom diplomerna som vi kommer dela ut i slutet av dagen.


RSS 2.0