Michael Jackson <3

I can't belive it's been four years, We miss you michael !! R.I.P <3

Bruno Mars Feat. Damian Marley – Liquor Store Blues


Estonia part 1

Eftersom jag inte hade så bra internet så kunde jag inte uppdatera i Estland. Jag har gått igenom bilderna och vill dela med mig de med er. Dessa bilder är tagna i Old Town.
 
         
     

Jordgubbar på kvällen

Jag sitter just nu i verandan och äter jordgubbar klockan sju på kvällen. Älskar sommaren ! ^^


Fotbollsmatch

Idag var jag och såg min kusin David spela i sin fotbollsturnering. Det var första gången för mig att se honom spela, och hans lag gick även vidare och ska fortsätta sin turnering imorgon.

 
 
 
 

My sweet home

Hola, jag är hemma nu i väsby.


Breakfast

Jag vakna nyligen och äter frukost. Jag är snart frame i Tallin


Disco night

Jag är just nu i en bar och tar det lungt. Det är bara några timmar kvar tills vi anländer i Tallin.

 
 
 
 

@ Tallink buffet

Hola !

Jag har lagt min resväska i mitt rum och vilat lite. Jag sitter just nu i Tallink buffe och äter en fantastisk lunch.


Bye bye

Åker till Tallinn och är tillbacka på fredag


Hello kitty byggt av burkar

Hello Kitty har kommit till liv på South Coast Plaza i Costa Mesa, CA tack vare Dougherty + Dougherty Arkitekter, LLP som konstruerade denna stora Hello Kitty skulpturen (som ska föreställa hello kitty sitter i ett fält med sin picknickkorg) av 6800 burkar av livsmedel (främst tonfisk!). Denna skulptur har titeln "Hello Kitty, Adjö Hunger"  

CANstructionOrange län sammarbetade med Dougherty + Dougherty Arkitekter, LLP och andra arkitekter och skapade skulpturerna för att fira National Child Awareness Month och The 10th Annual Festival of Children.

'Hello Kitty, Adjö Hunger " har med många andra spektakulära skulpturer visas på South Coast Plaza den September 25th, Vill du se och njuta av alla fantastiska bilder gå in HelloKittyLover.com!

Det bästa med evenemanget är att alla burkar av mat har doneras till Orange County Food Bank! Hur stort är det? Hello Kitty enbart kommer att föda en massa svältande behövande människor! Vílken fantastisk sak!
 
 Källa: HelloKittyLover.com!

Skolavslutning

Hola! Idag hade jag skolavslutning och hade det trevligt. Vi i klassen gjorde massa saker som att göra några uppdrag och därefter lekte vi kubb mot de som går i natur och självklart vann vi, teknisterna, haha. I slutet av  dagen uppträde både lärare och elever samt pratade rektor och hade tal och delade ut stipendium, och gissa vad? jag fick ett stipendium! Jag blev så glad och chockad när jag hörde mitt namn, jag satt bokstavligen kvar i min stol i några sekunder innan jag förstod att det var mitt namn jag verkligen hörde, haha ^^


Wildfire // JENI // SBTRKT ft. Drake & Little Dragon


Bessie's student

Hello, hur mår ni alla idag? Eftersom att jag var hemma och firade att min syster har tagit studenten så kunde jag inte upptatera bloggen igår och idag så blev det städning och ett dopp i sjön. Så nu tänkte jag snabbt lägga upp några bilder får studenten. 
                   
 
 

Bessie's student

Hola, tänker göra ett snabbt inlägg eftersom att jag är upptagen med att fixa min systers studentfest. Jag ska snart göra mig i ordning för att åka till utspringet!


Pablo alboran <3

Pablo alboran är en av mina idoler som jag har lyssnat på rätt länge nu. Denna clip är från en intervju som han var med på för några månader sedan. Eftersom att han sjunger så otroligt bra så blev utmanad till att sjunga till olika skyltar, kolla på klippet, så kul ^^
Älskar när han sjunger till första skylten, när han säger ordet "Cadaveres" !! ^^ <3 (0:28-0-33)

Pluggar utomhus

Hej alla glada.

Jag vet att ni är jätteglada! Vem är inte glad nu när sommarlovet och semestern är nära? ;) .. Själv så är jag helt överlycklig, och jag kan verkligen känna hur skönt det kommer bli med ett långt och härligt sommarlov! Jordgubbar, avkoppling, sol och bad! Det är precis vad jag vill ha.

Lilla jag har ej kunnat blogga tidigare idag, man är så himla upptagen dessa sista dagar innan sommarlovet. Jag sitter just nu i verandan och pluggar till ett fysikprov som jag kommer att på onsdag.

 

 


RSS 2.0