Tapas

Idag åkte jag och min pappa till täby för att hämta min mamma från jobbet och eftersom att min pappa mår lite dåligt så bestämde vi oss för att äta ute så att han slipper laga mat. Jag åt kina mat från Tapas. 
 

Don't You Worry Child


Morgonstund

Buenos dias

Hej och god morgon! :)

Just nu sitter jag i mn säng och äter frukos, yogurt med jordgubb och banan, medans jag kollar på film,Dumma mej, i min data ^^.

Om ett litet tag ska jag sticka iväg och springa till skogen igen och vara lite i gymmet, skogsgymmet. 

Ha en fin morgon så ses vi snart igen! ♥


Tweety

Tweety är en av mina favorit karaktärer av Looney tunes, så min Syster köpte denna söta USB-minne till mig när hon var i USA. Vad tycker ni ??
             

Mirror

Hej, Jag är i mitt rum just nu och städar medans jag lysnnar på olika låtar från Youtube, en av dem är låten (cover) Mirror. Jag kommer inte göra något speciellt idag, bara kolla på filmer, Harry Potter, hela dagen.  
 

Min dörr

När jag var i Dragon Gate köpte jag två saker, en Hello kitty nyckelring och dekorationer till min dörr. Den kostade 50 kr, vad tycker ni ??
 
             
                                                     
Jag vissade min dörr för mina gudföräldrar via skype, de gillade hur jag dekorarade både dörren och rummet ^^
 

Dragon Gate and Furuvik

Här kommer det några bilder från igår 
 


Family trip


Kina part 1

Idag åkte vi helt spontant till Gävle, resan tog ungefär en och en halv timme. Vi skulle egentligen åka till Furuvik men på vägen dit blev det ändrade planer när vi såg monumenten. Vi valde att stanna och åt kinesisk mat. Här kan man både uppleva och lära känna lite av kinesisk kultur. Platsen heter Dragon Gate. 
 
                                                          Maten var så otroligt gott ^^
 

Minion <3

Jag fick några kommentarer både i biografen och här i bloggen om vart jag hade köpt min minion-flaska och nalle. Jag vet inte om ja nämde det men min syster har varit i Los Angeles, USA, och var i Universal studios ett par gånger och eftersom det var premiär där så köpte hon dessa saker. 
 

Estonia part 2

Här kommer det fler bilder på när jag var i Estland
 
 
 
 
 
 
 

Running

Vill bara ge en morgonhälsning till alla mina läsare och önska er en bra dag! ♥ Jag vaknade sju idag och körde en springrunda upp till skogen med min syster och tränade.


SAW

Det är torsdag och jag är fortfarande småsjuk, men jag är ganska säker på att jag hinner bli frisk imorgon! Eller jag kan ju i alla fall hoppas det! Jag hade en film-maraton med Ioanna i två dagar nu. Vi har nu sett alla sju Saw-filmer, otrolig bra film. 
 
 

Dumma mej 2

Filmen igår var otroligt rolig, rekomenderar verkligen! Jag hade det bra med Ioanna; kusin och syster. Jag använde även min favorit tröja från Forever 21.      
 
 

Bio

Jag är i mitt rum just nu och gör mig i ordning för att gå till bio med min syster, kusin och min vän Io. Vi kommer se på Dumma mej 2 !! ^^
 
Jag kommer använda min biobiljett som jag fick från Microsoft !! ^^ Thank you <3
 

Måndag

Hola, jag vakna för några timmar sedan och ätit frukost. Jag kommer vara hemma hela dagen själv eftersom min syster ska gå ut och göra några ärenden inför augusti. Jag ska ringa Io och fråga och hon följer med på bio imorgon ^^
 
Ps. Denna Hello kitty-Kexen är från USA, fick den av min faster ^^
 

to people who love dance


Waxholm

Idag har jag spenderat hela min dag ute i solen och ätit glass i Waxholm.
 
 


Victoria's Secret

 

Wii time


RSS 2.0