Jul till andra - part 2


Jul till andra - Part 1Jag har vaknat tidigt för att gå ut med bilen och dela ut godis till barn, till de som inte får en godispåse i jul och har det svårt. Det här bara början av julen men det känns redan som den bästa julen någonsin. 

Förbereder...

Jag och mina kusiner sitter och gör godispåsar. Julen här är nästan som vår påsk, alla barn sitter och väntar på att få sin godispåse. De här påsarna kommer dock inte att vara till oss utan till fattiga barn som har det svårt. Barn som önksar och som helst gärna skulle vilja få sin godispåse i julen. Jag är så glad för att kunna medverka och göra något bra nu när jag är i Ecuador. 
 bröllopsdagen..
Quitsato - La Mitad del Mundo

Idag åkte jag till mitad del munda i Cayambe. Vår guide berättade om projekt och arbeten som finns här samt nya teorier om jorden. Jag lärde mig mer om sjärnorna, solen och mer om vår planet, jorden. 
 

Ecuador

Jag är nu i Ecuador och landade för flera timmar sedan, jag var hemma vid två tiden. Det är oerhört varmt och skönt. jag kommer uppdatera bloggen när jag har tllgång till internet, vilket inte kommer vara mycket. Internet här är otroligt segt och det tar ett tag att ladda upp en bild, men jag får göra det bästa av situationen. Jag kommer att "fuska" lite och uttnyttja funtionerna som finns i blogg.se. Det kommer finnas inlägg som ni inte har sett förut eftersom att jag publicerar de en annan dag som inte hör till den dagen jag publicerade dem, hängde ni med. Jag tror ni som boggar gör det nog ^^
 

@arlanda

Jag är nu på väg att lufta för att åka till Paris och sedan åka vidare till USA för att sedan vara frame till Ecuador. 

I min väska...

När jag reser tar jag med mig ett par saker för att fördröja tiden. Eftersom att resan kommer vara 22 timmar dit och tillbacka 30 timmar tar jag med mig följande:  
* En bok, denna gång blev det Ellen Degeneres, seriously i'm kidding, som jag beställde för ca två veckor sedan,
* Extra skor
* tugummi
* Plånbok
* Pass
* Ipod och Iphone laddare
* Glasögon
* tröja för att det blir kalt i flyget
* Två ipod och en iphone för att lyssna på musik, tar med mig alla tre oansett om min iphone 5s batteri dröjer länge. 

Jag ska kolla igenom min Engelska uppsats för att skicka in den och sedan ska jag duscha. Jag kommer nog inte sova ikväll,  jag kan aldrig sova när jag ska åka till Ecuador. ´Men jag kommer förhoppningsviss skriva innan jag lyfter, det kommer bli problem med blogg.se mellan klockan 0:00 till 6 på morgonen, men jag hoppas att jag kan skriva något.

Var med och gör skillnad

 Nu under veckan är det dags för musikhjälpen! Årets tema är "Alla
tjejer ska överleva sin graviditet".Det dags för oss människor att
sprida budskapet och hjälpa för en bättre värld. Därför har några elever från min skola (Väsby Nya Gymnasium) startat en internetbössa där du enkelt kan skickar in pengar med din telefon! Så kom igen, nu visar vi hur man ger tillbaka!
 
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/vng-for-musikhjalpen

4 days left

Nu är det bara fyra dagar kvar till att jag åker till Ecuador. Det kommer vara långa fyra dagar för mig. Har fortfarande mycket kvar att göra här innan jag åker.

Pakar...

Jag är i mitt rum just nu och packar och gör i ordning, i alla fall i ordning min väska. För mitt rum är katastrof just nu, jag vet inte vad jag ska ta med och vad jag ska lämna kvar... ^^
Jag älskar min lila väska, haha ^^

Webbutveckling

Hola, jag sitter nu i klassrummet och har webbutveckling. Vi fick i uppgift att göra en logga, och jag är snart redan klar med sketchen. Jag måste bara överföra den till dator och göra små ändringar i Photoshop och komma på ett fiffigt namn ^^ 

RSS 2.0