Confessions of a book addict...

Hej allihopa, jag sitter i mitt rum just nu och läser. Jag är ingen person som läser mycket eftersom att jag sällan brukar hitta böcker som passar mig men när jag hittar en bra bok så kan jag inte sluta läsa. Jag måste läsa klart två böcker samtidigt, de ska vara klara om två veckor. Båda böckerna är skoluppgifter i Engelska och Svenska, och jag tycker inte om att de gav oss båda böckerna samtidigt. Som tur så har jag inte några läxor i dem andra lektionerna ännu men jag ska inte göra mig för bekväm. På måndag börjar alla mina kurser och jag kommer förmodligen ha mindre tid till att läsa klar. Därför vill jag läsa så mycket som möjligt. Pandora's Key och Onskan är rätt bra böcker.    
 
 
 

The Piano Guys

My favorites songs from The Piano Guys:
1. Coldplay - Paradise (Peponi) African Style (ft. Alex Boye)
2. Titanium / Pavane (Piano/Cello Cover) - David Guetta / Faure - ThePianoGuys  
3. O Come, Emmanuel - (Piano/Cello) - ThePianoGuys       
4. David Guetta - Without You ft. Usher (Piano/Cello Cover) - ThePianoGuys       
5. Berlin - Original song for 12 cellos (and a kick drum) - ThePianoGuys       
6. Adele - Rolling in the Deep (Piano/Cello Cover) - ThePianoGuys       
7.Christina Perri - A Thousand Years (Piano/Cello Cover) - ThePianoGuys
8.The Piano Guys - Arwen's Vigil       
9.Rockelbel's Canon (Pachelbel's Canon in D) - 4 Cellos - ThePianoGuys       
10.Swedish House Mafia - Don't You Worry Child (Khushnuma) - ft. Shweta Subram - ThePianoGuys              
 

American


Hej allihopa, jag har kommit från skolan och sitter och kollar på Shin chan (japansk serie). Jag ska snart sitta och plugga, måste skriva ett uppsats om Objektorienterade programmering som ska vara klar på onsdag. Jag har på mig en t-shirt från USA (min systers) som står American. Den är rätt grym ^^

               
                                   Jag fick även låna min systers ryggsäck som är så söt ^^

Kort dag imorgon...

Hola, ber om ursäkt för att inte har bloggat de här tre dagarna men jag har varit på en event i fredags och jag vilade dagen därpå. Idag hade jag besök och hade inte tid att blogga, det var även en fin dag ute idag. Jag är snart på väg till sängen och läsa lite. Jag sitter just nu och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon, fast nu när jag tänker på det är det lite meningslös eftersom att jag bara ska ha en lektion, programmering, en av mina favorit lektioner desutom. Jag är otroligt glad, kan inte vänta att ha denna lektion ska börja igen. 

                 
             
                   Bilden oven är från mitt förra projekt, är super nöjd med den ^^

Back to school whit Hello Kitty

Hello allihopa, är just nu på väg till gymnasiet och ska ha Naturkunskap och Engelska. Jag ville passa på att vissa er mina saker som jag fick av min syster (de flesta sakerna iallafall). Jag kommer gå runt med massa saker från Hello kitty till skolan, Jag tycker att det är mycket finare, sötare samt roligare att plugga om man går runt med dessa saker. 
 
 
 

Skolstart

Hola, hur mår ni alla idag ? Jag började skolan idag klockan 13.00 och kom hem en timme senare. Imorgon börjar skolan på riktigt, min första lektion är Naturkunskap :( Eftersom det var min första skoldag så ville jag platta håret och komma till skolan lite annorlunda. vad tycker ni ?? ps. Det var plattare på morgonen men eftersom jag har så tjockt hår och krulligt så blir det snabbt vågit :(


Dålig uppdatering

Hej allihoppa, jag ville förklara varför jag inte har bloggat så mycket den senaste veckorna. Saningen är att jag har haft fullt upp med olika saker och har inte haft tid att uppdatera bloggen. Jag har även fått höra en tråkig nyhet om att min gamle mentor (från 9:an) har varit sjuk och avled tisdagen den 13 augusti, så jag mådde inte alls bra för att sitta och skriva i datorn. Min gamla skola kommer göra en minnestund på tisdag och jag kommer självklart närvara. 

Jag börjar gymnasiet på onsdag så jag hoppas jag kommer kunna uppdatera trots plugget ^^

 

 

 


Ecuadorianska ambassaden

Här kommer det lite bilder på eventen hos den Ecuadorianska ambassaden. Det var dans, musik, mat samt höll den Ecuadorianska ambassadören tal.
 

Ecuadorianska ambassaden

Hola, ska nu åka till en event som Ecuadorianska ambassaden ska hålla. Lägger bilder på det senare ^^

 


Merci Bon Dieu


Purple

Igår gick jag och min syster ut och jag kom hem med dessa underbara, bekväma och vackra skor, som även finns i min favorit färg ^^. Vad tycker ni om mina nya skor ?? ^^
 
                                                 LOVE ALL MY SHOES <3

Strömavbrott

Hola, jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar bloggen så mycket men jag har verkligen inte mycket (intressanta saker) att skriva om. Jag skulle tidigare idag skriva ett inlägg men just då blev det strömavbrott i hela väsby. Jag ock min syster hade turen att vi hann att äta innan det skedde men den turen hade inte mina föräldrar, de fick åka till infra city för att äta och vänta i en stor kö. Jag vilade i gården med min syster medans vi väntade på att strömmen skulle komma tillbacka.  
 
 
 

Marilyn Monroe

R.I.P Marilyn Monroe

Beautiful

 

Täby

Hola, idag har jag varit i Täby Centrum med min mamma och syster och shoppade runt lite. Jag köpte ett par jeans, baddräkt och underkläder från den nya affären Hunkemöller.
 
 

RSS 2.0