Gott Nytt år


Michael Jackson

Jag sitter just nu och kollar på svt, en dokumentär om Michael Jackson !!


Red jacket

Denna fina vinröda jackan fick jag av min moster i julen. Den är så fin och häftig, tycker om färgen och detaljerna. Jag tycker att den är lite inpirerad av michael jackson, love it ^^ 
 

                                    Vad tycker ni, vad har ni fått i julklapp ??
 

My name is khan

Jag har nyligen kollat på "My name is khan" för andra gången. Jag och min syster hade letat efter den i en vecka eftersom min pappa inte visste vart han hade lagt filmen, vi har ju så många filmer på så många olika platser. Men vi hittade den tillslut. Jag kollade filmen igår och idag. Jag älskar filmen, alla borde se den. Filmen handlar om Rizwan Khan, en muslim från Borivali i Mumbai, som lider av Aspergers syndrom. Den vuxna Rizwan gifter sig med en hinduisk ensamstående mamma, Mandira, i San Francisco. Efter terror atacken,11 september, förändades många människors liv, Inkluderar Rizwans och Mandiras.

Miedo

Jag sitter i mitt rum och kollar på gammla bilder på min dator samtidigt som jag lyssnar på Pablo alborans låta, han har en sån underbar röst. Han låtar och så fina att man kan bara inte sluta lysnna. En av mina favoritlåta är Miedo ^^
 
                                        Arkivbild från 2011
                                       
 

Hello kitty

Hello, jag har har varit i min säng hela dagen och kollat på filmer. Jag vill bara vissa det jag fick av min syster i julen, några jättesöta Hello Kitty sudd. Jag kommer verkligen  använda de till skolan, eller inte. Dem är ju för söta att använda ^^
 

Jag kan dessutom bytta ut rosetten till blommorna på Hello Kitty.
 

Nikon

Hej allihoppa, hoppas ni har firat julen med era nära och kära. Jag har fått underbara julklappar, en av de är min nya systemkamera. Märket är Nikon och den tar fantastiska fina bilder, berättar mer om den senare.
 

God jul

Hej Allihopa, hoppas ni firar jul med era nära och kära. Jag är hemma med min familj och släkt och fira jul. Vi kommer som vanligt vara vakna till tolv för att öppna presenterna, så jag kommer förhoppningsviss vissa det jag har fått imorgon. Jag önskar er alla en riktig god jul.

Några bilder från idag, (inte den bästa kvaliten):


Jag, min syster, Bessie, och mina föräldrar ^^

 
Jag, Bessie och mina kusiner
 
        
                                       Min Jul-outfit
                                       Skor: Bianco
                                       Kläning: Oasis

Winter photos part 2

Hej allihopa, idag började tolv och slutade ett, så jag valde att gå en lång promenad med Niko. Vi gick till vårt favorit ställe i skogen, han älskar att se solnedgången/soluppgången.


12/12/12

...


Äntligen hemma

Mina Hello kitty hörlurar har äntligen kommit. Efter en lång promenad med Niko såg jag ett paket på bordet. Min pappa sa att en tjej kom och lämnade paketet. Jag trodde att jag skulle hämta paketet i posten.

             
 

...


Winter photos

Hej allihopa, idag hade jag nationella prov i matte 1C. Eftersom det var det enda vi hade idag så slutade jag rätt tidig, iallafall tidigare än vanligt. Så jag beställde mig att gå hem och hämta Niko och därefter gå en till vår favorit plats i skogen, med en underbar utsikt.


Hemklickat

Hej allihopa, har nyligen varit inne i en Hello kitty hemsida och klickat hem ett par sockersöta hörlurar. Hörlurarna är har en supersöt Hello Kitty design. De har även den vanligaste 3.5 mm stereopluggen som passar till de flesta spelarna och även till datorer och mobiltelefoner.

Sladden viras automatiskt in och döljs av Hello Kitty. 3 olika storlekar på öronpuffar ingår!!
 

De kommer om 2-7 arbetsdagar !!!

Pluggar

Hej allihopa, jag är i mitt rum just ju och pluggar otroligt mycket. Jag är otroligt trött, men det är ju bara några veckor kvar till jullovet.


Inspiration till mitt tal

Hej allihoppa, sitter och letar efter källor om välgörenhet som tar pengar från deras insamling. På fredag nästa vecka kommer jag hålla tal om det. Hitta en video om hur vissa välgörenhetorganisationer fungerar. 
 

tired after a long day...

Detta kommer vara dagens sista inlägg, efter att ha varit vaken i flera timmar och åkt lite överallt och dansat så är jag äntligen hemma och vila, och vara med min älskade Niko ^^
trött, trött, trött...^^

Teleton

Hej allihopa, efter att dansat i ABF i vårby gård så åkte jag till Sollentuna för att se min syster dansa för Teleton. Teleton är ett slags förening för att samla pengar för barn som behöver hjälp. 
                                    
 
 

tinku

Hej allihopa, är just nu i vårby gårds ABF hus. Jag ska uppträddda med min grupp Yawar Mallku. Dansen jag ska uppträdda heter Tinku, som kommer från Bolivia. I bilden nedan kan ni se hur dräkten ser ut.
 
 
 

RSS 2.0